Novou postel vám mohou sestavit stěhováci


Vyhlédli jste si na Internetu v některém z e-shopů (prodejců nábytku) manželské dvojlůžko a prodejce vám oznámil, že jde o stavebnici? A bohužel vám nenabízí žádnou možnost nábytek smontovat?

Toto je poměrně běžná praxe, protože prodejci nábytku nemívají (až na některé výjimky) personální ani technické možnosti sestavovat nábytek svým klientům, a tak bývají někteří lidé značně rozčarováni z této obchodní či lépe řečeno výrobní politiky. Dříve se totiž nábytek vyráběl v celistvém stavu a truhlář vám jej domů dopravil v takové podobě, abyste jej mohli ihned užívat. Například jste si objednali psací stůl, šatní skříň nebo kuchyňskou linku a byli jste si jisti, že nebude nutné brát do rukou šroubovák, kleště, kladívko, montážní klíče a další nástroje a „hrát si na řemeslníky“.

nová ložnice

V současné době zakoupíte většinu nábytku ve formě stavebnice, a to zejména proto, aby výrobci i prodejci ušetřili místo ve skladových prostorách. Jenže má to háček. Všichni nejsou kutilové a manuálně zruční jedinci, a tak se stává, že v některých rodinách dochází i k nepříjemným situacím, k různým rozepřím a hádkám, kdo, kdy, kde a jak nábytek smontuje.

montáž postele

Hádkám se rozhodně vyhněte

Jestliže jste zakoupili novou postel a nemáte tušení, kdo vám ji sestaví, obraťte se na stěhovací firmy. Montáže nábytku mívají v běžné nabídce pracovních činností a není podmínkou, abyste se nutně museli někam stěhovat. Stěhováci vám nábytek sestaví i u vás doma. Potřebují k montáži nábytku v Praze pouze k tomu váš souhlas, vhodné prostory a předem smluvený termín.

Stěhovací firmy sestavují i náročnější typy nábytku, jako jsou kuchyňské linky, rozměrný a početný kancelářský nábytek, patrové dětské postele a mimo jiné i vestavěné skříně na míru. Zároveň poskytují na svou práci záruku a jsou pojištění, to pro případ, že by se něco poškodilo nebo ztratilo.